logosokak.png

 • VINA

  RESTORAN SOKAK

  Restoran Sokak smješten je u centru Slavonije, u Osijecko-Baranjskoj županiji. Kako današnja katedrala, bazilika Sv. Petra, sagrađena u neogotičko-romanskom stilu svrstava Đakovo u jedan od gradova koji svakako morate posjetiti i Restoran Sokak je postao nezaobilazno mjesto mnogih turista.

  PROČITAJTE VIŠE

 • VINA

  ĐAKOVAČKA VINA

  Stoljetna tradicija biskupije u Đakovu, a sada nadbiskupije, u proizvodnji i njegovanju kvalitetnih sorti grožđa i veoma kvalitetnog vina na obroncima Dilj gore u pitomom selu Trnava. Čuvamo i njegujemo tradiciju MISNIH VINA.

  PROČITAJTE VIŠE

O NAŠEM RESTORANU

Restoran Sokak smješten je u centru Slavonije, u Osijecko-Baranjskoj županiji. Kako današnja katedrala, bazilika Sv. Petra, sagrađena u neogotičko-romanskom stilu svrstava Đakovo u jedan od gradova koji svakako morate posjetiti i Restoran Sokak je postao nezaobilazno mjesto mnogih turista. Nalazimo se u neposrednoj blizine državne ergele lipicanaca koja je osnovana davne 1506. godine po čemu je među najstarijima u Europi i najstarija u Hrvatskoj.

PROČITAJTE VIŠE PRONAĐITE NAS NA KARTI

 

RESTORAN

HRANA.jpg

Restoran Sokak smješten je u centru Slavonije, u Osijecko-Baranjskoj županiji. U restoranu sokak nudimo mnoge slavonske specijalitete kao i velik odabir riječne ribe uz poneki morski specijalitet. Posebno izdvajamo BARANJSKI FIŠ PAPRIKAS U KOTLIĆU svakog petka, dok naš ŠARAN U RAŠLJAMA MOŽETE KUŠATI SVAKI DAN 09-23h.

Pored svakodnevne ponude organiziramo grupne posjete sa posebnim menijem, radimo i menije za krstitke, rođendane , pričesti, karmine, poslovne prezentacije i mnogo toga sa kapacitetom do 120 sjedećih mijesta.

fbicon

footerlogoRestoran SOKAK je nastao kao logičan slijed razvoja, te pružanja usluga u sklopu turističke ponude grada Đakova. SOKAK je mjesto za promociju, kušanje i uživanje u vinima ovog dijela Hrvatske. U Sokaku gosti se mogu relaksirati i uživati u prekrasnom ugođaju, podržanim odličnim vinima iz ponude i izvrsno sljubljenim gastronomskim prijedlogom.

 

RADNO VRIJEME 10:00-17:00

 

designer17.png