logosokak.png

O RESTORANU

A71A2669

Restoran Sokak smješten je u centru Slavonije, u Osijecko-Baranjskoj županiji. Kako današnja katedrala, bazilika Sv. Petra, sagrađena u neogotičko-romanskom stilu svrstava Đakovo u jedan od gradova koji svakako morate posjetiti i Restoran Sokak je postao nezaobilazno mjesto mnogih turista. Nalazimo se u neposrednoj blizine državne ergele lipicanaca koja je osnovana davne 1506. godine po čemu je među najstarijima u Europi i najstarija u Hrvatskoj. U našem kraju nalaze se i prekrasna jezera za sportski ribolov Borovik i Jošava pa je Restoran Sokak odlično mjesto na kojem možete upotpuniti doživljaj ribolova. Ovaj kraj je poseban i po dobrim vinima MANDICEVACKI VINOGRADA i TRNAVAČKI VINOGRADA, a posebno je poznat po misnim vinima VINARIJE ĐAKOVACKE BISKUPIJE koja također možete kušati kod nas.

U restoranu sokak nudimo mnoge slavonske specijalitete kao i velik odabir riječne ribe uz poneki morski specijalitet. Posebno izdvajamo BARANJSKI FIŠ PAPRIKAS U KOTLIĆU, ŠARANA U RAŠLJAMA i PERKELT OD SOMA ILI ŠARANA svakog petka od 09:00 do 23:00h.

Pored svakodnevne ponude organiziramo grupne posjete sa posebnim menijem, radimo i menije za krstitke, rođendane , pričesti, karmine, poslovne prezentacije i mnogo toga sa kapacitetom do 120 sjedećih mijesta.

 

fbicon

footerlogoRestoran SOKAK je nastao kao logičan slijed razvoja, te pružanja usluga u sklopu turističke ponude grada Đakova. SOKAK je mjesto za promociju, kušanje i uživanje u vinima ovog dijela Hrvatske. U Sokaku gosti se mogu relaksirati i uživati u prekrasnom ugođaju, podržanim odličnim vinima iz ponude i izvrsno sljubljenim gastronomskim prijedlogom.

 

RADNO VRIJEME 10:00-17:00

 

designer17.png